Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ LADY GAGA

To “Livin` On The Radio”, μια τρυφερή μπαλάντα με τον ήχο του πιάνου να ξεχωρίζει και με έντονες αυτοβιογραφικές αναφορές στους στίχους, είναι το νέο τραγούδι που παρουσίασε η Lady Gaga κατά την διάρκεια ενός live show στο St Paul της Minnesota.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ :



To “Livin` On The Radio”, μια τρυφερή μπαλάντα με τον ήχο του πιάνου να ξεχωρίζει και με έντονες αυτοβιογραφικές αναφορές στους στίχους, είναι το νέο τραγούδι που παρουσίασε η Lady Gaga κατά την διάρκεια ενός live show στο St Paul της Minnesota.

To κομμάτι μιλάει για την διασημότητα και τον προορισμό ενός νέου καλλιτέχνη, που δεν είναι άλλος, από το να ακουστεί στο ραδιόφωνο! Οι στίχοι αναφέρονται άμεσα στην ξέφρενη πορεία της Lady Gaga, δημιουργού 6 #1 hits με 25 εκατομμύρια πωλήσεις digital downloads και παντοδυναμία στα ραδιοφωνικά airplays παγκοσμίως: “Baby you`ve got a friend / and so many little monsters livin` on the radio / and when there’s nowhere to go / and all your friends are gone / and you `ve only got your daddy to call / you’re gonna be alright honey / because your songs are on the radio”.

Είναι το δεύτερο τραγούδι που παρουσιάζει η Lady Gaga μετά το “You And I” που ακούστηκε για πρώτη φορά live τον Ιούνιο, στo “White Tie And Tiara Ball” του Elton John. Δεν έχει γίνει γνωστό αν και τα δυο tracks θα συμπεριληφθούν στο νέο album της Lady Gaga που η ίδια περιέγραψε ως «απόλυτα επαναστατικό!».


MTV GREECE