Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

O DJ TIESTO ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σύμφωνα με ελληνικά μουσικά blog, ο Dj Tiesto θα εμφανιστεί στην χώρα μας για μία live συναυλία το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010. Χώρος διεξαγωγής της συναυλίας, το γήπεδο του Tae Kwon Do στην Αθήνα.Μαθετε περισσοτερα για τον διασημο Dj: * Γεννήθηκε στην Breda της Ολλανδίας και ξεκίνησε να παίζει μουσική σε clubs της πόλης του.
* Συνεργάζεται με την Basic Beat Recordings και κυκλοφορεί το πρώτο του mix cd σαν μέρος της σειράς Forbidden Paradise Series.
* Συνεργάζεται με τον Arny Bink και στα τέλη του 1997 δημιουργούν την προσωπική τους εταιρεία παραγωγών με το όνομα Black Hole Recordings.
* Από την εταιρεία αυτήν κυκλοφόρησαν οι σειρές Space Age και Magik αλλά και η πρώτη συλλογή μιξαρισμένων κομματιών διαφόρων καλλιτεχνών με τον τίτλο In Trance We Trust.
* To ντεμπούτο του στην Αμερική γίνεται με το mix album που περιέχει το remix του Silence από το Delerium. Το κομμάτι κάνει μεγάλη επιτυχία και μένει 4 εβδομάδες στο Top 10 UK Chart και γίνεται Νο 3 στα dance charts του Billboard
* Μια καλή έρευνα στο Internet θα σας αποκαλύψει πολλά γνωστά "πειραγμένα" από τον Tiesto κομμάτια, όπως τα Take My Breath Away (SuReal), Hide U (Kosheen), The Space Between (Dave Mathews Band) κ.α.
* Το Νοέμβριο του 2001 κυκλόφορεί το πρώτο του album σαν καλλιτέχνης, με τίτλο "In My Memory" στο οποίο μιξάρει original εκτελέσεις και τις μετατρέπει σε ύμνους των clubs.
* Τον Απρίλιο του 2002 κυκλοφορεί ακόμα μία συλλογή μιξαρισμένων κομματιών με τον τίτλο "In Search Of Sunrise"
* Τον Αύγουστο παίζει τις μουσικές του στην παρέλαση της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. To άλμπουμ που περιέχει το list εκείνης της βραδιάς έχει τον τίτλο "Parade Of The Athletes".
* To 2007 κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά που έχει τον τίτλος "Elements Of Life" και στα φωνητικά θα δούμε τη συμμετοχή πολλών γνωστών ονομάτων".